Fotogalerij

Dit is een overzicht van alle zonnekindpoppen die ik tot nu toe heb gemaakt en hier zie je goed wat mijn stijl is. Mocht je vragen hebben, stuur me dan een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Wil jij een op jouw wensen afgestemde pop die door mij gemaakt is? Dan is een een maatwerkpop iets voor jou.

In de shop vind je alle poppen die ik op dit moment gelijk kan leveren.

Kleine lijs Tirza

Tirza is 30 cm groot en heb ik voor mijn webshop gemaakt. Ik gebruikte de tint tricot tan en haar haren hebben de tint mahogany . haar oogjes en mond zijn geborduurd en ze heeft een kleine neus. Ook heeft ze een navel en billen.

Haar kleding is door mij genaaid en gehaakt van biologisch katoen.

Grote lijs Vera

Vera is 40 cm groot en heb ik voor mijn webshop gemaakt. Ik gebruikte de tint tricot tan en haar haren hebben de tint mahogany. Haar oogjes en mond zijn geborduurd en ze heeft een kleine neus. Ook heeft ze een navel en billen.

Haar kleding is gebreid van biologische wol en heb ik ingekocht.

Kleine lijs Pipa

Pipa is 30 cm groot en heb ik voor mijn webshop gemaakt. Ik gebruikte de tint tricot pale pink en haar haren hebben de tint strawberry blonde. haar oogjes en mond zijn geborduurd en ze heeft een kleine neus. Ook heeft ze een navel en billen.

Haar kleding is door mij genaaid, het vestje en schoentjes zijn door mijn vaste breister gebreid.

Grote lijs Asa

Asa is 40 cm groot en heb ik voor mijn webshop gemaakt. Ik gebruikte de tint tricot light peach en haar haren hebben de tint honey blonde. Haar oogjes en mond zijn geborduurd en ze heeft een kleine neus. Ook heeft ze een navel en billen.

Haar kleding is gebreid van biologische wol en heb ik ingekocht

Ledematenpop Roos

Roos is 40 cm groot en ze is een ledematenpop. Dit betekent dat haar armen en benen kunnen ronddraaien. Roos ik voor mijn webshop gemaakt. Ik gebruikte de tint tricot abricot en haar haren hebben de tint mahogany curl. haar oogjes en mond zijn geborduurd en ze heeft een kleine neus. Ook heeft ze een navel en billen.

Haar kleding is gebreid van biologische wol en heb ik ingekocht.

Kleine lijs Bram

Bram is 30 cm groot en heb ik voor mijn webshop gemaakt. Ik gebruikte de tint tricot light peach en zijn haren hebben de tint caramel. Zijn oogjes en mond zijn geborduurd en hij heeft een kleine neus. Ook heeft hij een navel en billen.

Zijn kleding is gebreid van biologische wol en heb ik ingekocht.

Knuffelbaby blauw

De knuffelbaby is ongeveer 20 cm groot, inclusief zijn muts. Ik maakte deze knuffelbaby als kraamkado.

Het babypopje is gemaakt van blauwe zachte badstof, de haartjes zijn geborduurd en de puntmuts is helemaal opgevuld met wol. Het popje is zo gemaakt dat er geen onderdelen los kunnen komen en door zijn vorm, grijpt het popje makkelijk vast.

Kleine lijs Madelief

Madelief is 30 cm groot en heb ik als kraamcadeautje voor een grote zus gemaakt. Ik gebruikte de tint tricot pale peach en haar haren hebben de tint strawberry blonde. Haar oogjes en mond zijn geborduurd en ze heeft een kleine neus. Ze heeft een navel en billen.

Madelief kreeg op verzoek een zeemeerminsetje en een ze heeft kledingsetje bestaande uit een jurkje, schoentjes, kroontje en onderbroekje.

Alle kleding naaide en haakte ik zelf.

Babypop Noor

Noor is een grote pop van 50 cm en past newborn kleding. Ik heb haar op bestelling gemaakt en de kleding heeft de eigenaresse zelf geregeld.
Ik gebruikte de tint tricot pale pink en haar haar heeft de tint rust. Noors gezichtje is zonder neus; ogen en mond zijn geborduurd. Ze heeft een navel en billen.
Bij de babypop zijn de benen en armen duidelijker vormgegeven door middel van een knieholte, elleboog en duidelijke teen bij de voet.

Kleine lijs Linda

Kleine Lijs Linda

Linda is 30 cm lang en is de 1e pop die ik voor mijn webshop heb gemaakt. ik gebruikte de tint tricot apricot en haar haarkleur is honey blonde. Haar gezichtje is getekend en ze heeft geen neus. Haar kleding heb ikzelf gebreid en gehaakt

Grote Lijs Liza

Liza is 40 cm lang en heb ik voor mijn webshop gemaakt. Ik gebruikte de tint tricot light beige en haar haar heeft de tint ginger. Haar gezichtje is getekend en ze heeft geen neus. Ik maakte wel een navel en billen bij haar. Haar kleding is gebreid door een breister.

Grote Lijs Yara.

Yara is 40 cm lang en heb ik in opdracht gemaakt. Ik gebruikte de tint tricot dark brown en ze heeft zwart haar. haar gezicht is getekend en ze heeft geen neus. haar kleding is gebreid door een breister.

%d bloggers liken dit: